NBA

Φίλαθλος έσπρωξε τον Λάουρι και τον έδιωξαν από το γήπεδο

Φίλαθλος έσπρωξε τον Λάουρι και τον έδιωξαν από το γήπεδο

Ο Κάιλ Λάουρι βρέθηκε... αγκαλιά με τους φίλους των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε μία προσπάθεια να σώσει την κατοχή για την ομάδα του. Ένας εξ αυτών, όμως, έσπρωξε τον γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς και το πλήρωσε αμέσως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν παίκτη του ΝΒΑ να πέφτει πάνω στο κοινό σε προσπάθεια να σώσει την κατοχή για την ομάδα του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κάιλ Λάουρι, ο οποίος έπεσε στην... αγκαλιά των φίλων των Τορόντο Ράπτορς στη διάρκεια του Game 3 της σειράς των τελικών του ΝΒΑ.

Δεν αντέδρασαν, όμως, όλοι ψύχραιμα, αφού ένας φίλαθλος έσπρωξε τον Λάουρι, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Μερικές στιγμές αργότερα, η ασφάλεια του γηπέδου τον απομάκρυνε, με τον Λάουρι να δηλώνει: "Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια περιστατικά. Δεν είχε λόγο να με αγγίξει. Δεν είχε λόγο να πηδήξει δύο θέσεις για να με αγγίξει και μετά να χρησιμοποιήσει επιθετική γλώσσα. Δεν υπάρχει χώρος γι' ανθρώπους σαν αυτόν στη λίγκα μας. Ελπίζω να μην επιστρέψει ξανά σε αγώνα του ΝΒΑ", ήταν τα λόγια του γκαρτ του Τορόντο.





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ