ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευστόχησε σε σουτ πίσω από το κέντρο ο Κρις Πολ!

Houston Rockets' Chris Paul (3) talks to head coach Mike D'Antoni during the second half of an NBA preseason basketball game against the San Antonio Spurs, Sunday, Oct. 7, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο Κρις Πολ σημείωσε ένα από τα πιο τρελά καλάθια της preseason στο ΝΒΑ, αφού ευστόχησε σε buzzer-beater τρίποντο πίσω από το κέντρο στον αγώνα των Ρόκετς με τους Σπερς!

Ενα σουτ... προσευχή πίσω από το κέντρο του Κρις Πολ έμελλε να βρει στόχο στον αγώνα των Ρόκετς με τους Σπερς στο Σαν Αντονιο ( νίκη των πρώτων με 108-93 ), σε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της preseason στο ΝΒΑ.

Ο έμπειρος γκαρντ δεν είχε άλλη επιλογή από το να πετάξει την μπάλα προς το καλάθι του Σαν Αντόνιο στο φινάλε της πρώτης περιόδου, με τους... θεούς του μπάσκετ να του χαμογελούν, αφού ευστόχησε με ταμπλό!

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι ο Πολ ευστόχησε σε αυτό το σουτ σε μία γενικώς άστοχη βραδιά για αυτόν, αφού είχε μεν 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ωστόσο ταυτόχρονα είχε μόλις 2/9 τρίποντα! Κοινώς, το ένα από τα δύο εύστοχα σουτ του πίσω από την γραμμή του τριπόντου ήταν αυτό το buzzer-beater!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ