NBA

Εταιρεία του Τορόντο δωρίζει στον Λέοναρντ πολυτελές ρετιρέ για να μείνει στους Ράπτορς

Toronto Raptors' Kawhi Leonard in action during the second half of Game 6 of a second-round NBA basketball playoff series against the Philadelphia 76ers, Thursday, May 9, 2019, in Philadelphia. 76ers won 112-101. (AP Photo/Chris Szagola)
Toronto Raptors' Kawhi Leonard in action during the second half of Game 6 of a second-round NBA basketball playoff series against the Philadelphia 76ers, Thursday, May 9, 2019, in Philadelphia. 76ers won 112-101. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Και δωρεάν φαγητό και δωρεάν κατοικία, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, προσφέρει το Τορόντο στον Καγουάι Λέοναρντ με στόχο να τον πείσει να μείνει στους Ράπτορς.

Την Τετάρτη (22/5) διαβάσατε στο Sport24.gr για τα τουλάχιστον 50 εστιατόρια του Τορόντο που προσφέρουν δωρεάν φαγητό στον Καγουάι Λέοναρντ με στόχο να τον πείσουν να υπογράψει το καλοκαίρι νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Ράπτορς. Τώρα, τα πράγματα στην πόλη του Καναδά γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα για τον έμπειρο σμολ φόργουορντ, καθώς εταιρεία του δωρίζει (!) πολυετές ρετιρέ αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων για να τον πιέσει με τη σειρά της να μη μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό πιθανότατα των Κλίπερς.

Συγκεκριμένα, η "The Condo Store Realty Inc." έχει ήδη προτείνει στον Λέοναρντ μερικές κατοικίες, από τις οποίες εκείνος μπορεί να επιλέξει αυτή που του αρέσει περισσότερο. " Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι ο MVP μας θα μείνει στο Τορόντο, στο οποίο ο κόσμος τον αγαπά και τον σέβεται" δήλωσε παράγοντας αυτής της εταιρείας, πριν προσθέσει πως: " Ρίχνουμε στο τραπέζι ό,τι καλύτερο έχουμε για να του δείξουμε πόση εκτίμηση τρέφουμε για εκείνον, για όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα".

Ο Λέοναρντ θα είναι unrestricted free agent την 30η Ιουνίου (η Free Agency ανοίγει φέτος στις 18:00 το απόγευμα της τελευταίας μέρας του Ιουνίου και όχι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου), γεγονός που σημαίνει πως θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός. Σίγουρα, πάντως, το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες επένδυσε 13.3 εκατομμύρια δολάρια σε πολυτελή κατοικία στο Λος Άντζελες δεν μπορεί να λέει πολλά, καθώς ο Καγουάι είναι παιδί της Καλιφόρνια.

Μπορείτε να δείτε εικόνες από τις κατοικίες που του προσφέρονται, εδώ .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ