NBA

Εστιατόρια του Τορόντο προσφέρουν δωρεάν φαγητό στον Λέοναρντ

Εστιατόρια του Τορόντο προσφέρουν δωρεάν φαγητό στον Λέοναρντ
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Η μάχη για την παραμονή του Κοουάι Λέοναρντ στους Ράπτορς άρχισε ήδη στο Τορόντο. Την αρχή κάνουν πάνω από 50 εστιατόρια της πόλης με την καμπάνια "Ka’Wine and Dine".

Την ώρα που οι Ράπτορς δίνουν την μάχη τους στους ανατολικούς Τελικούς κόντρα στους Μπακς, κάποιοι φίλαθλοι της καναδικής ομάδας έχουν αρχίσει ήδη καμπάνια, προκειμένου να πείσουν τον Κοουάι Λέοναρντ να παραμείνει στο Τορόντο. Η ονομασία της; "Ka’Wine and Dine".

Σε αυτή την καμπάνια παίρνουν μέρος πάνω από 50 εστιατόρια του Τορόντο, τα οποία προσφέρουν δωρεάν φαγητό και ποτό στον 27χρονο σούπερ σταρ, αρκεί να παραμείνει στο Τορόντο και μετά το καλοκαίρι. Ο Λέοναρντ έχει player option στο συμβόλαιό του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, την οποία αναμένεται να εκμεταλλευτεί για να μείνει ελεύθερος δίχως καμία κανέναν περιορισμό.

Στην συγκεκριμένη καμπάνια αναμένεται μάλιστα να συμπεριληφθούν ακόμα και οδηγοί ταξί Uber και Lyft, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες επιχειρήσεις του Τορόντο, από δικαστικές φίρμες έως μία δισκογραφική εταιρία!

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ