ΜΠΑΣΚΕΤ

Έστειλαν τον Κόρβερ στους Τζαζ οι Καβαλίερς

Cleveland Cavaliers guard Kyle Korver (26) brings the ball up court during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Thursday, Oct. 25, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Κάιλ Κόρβερ πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης των Τζαζ, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Καβαλίερς τον έστειλαν στην Γιούτα με ανταλλαγή.

Οι Καβαλίερς ψάχνουν εδώ και καιρό τρόπο να ξεφορτωθούν τον Τζέι Αρ Σμιθ. Αυτός που έφυγε τελικά με ανταλλαγή ήταν ο Κάιλ Κόρβερ με προορισμό μία πρώην ομάδα του!

Όπως έγινε γνωστό, οι Καβς αποφάσισαν να στείλουν τον Κόρβερ στους Τζαζ, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Άλεκ Μπερκς και δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου. Με αυτό τον τρόπο οι Καβς πρόσθεσαν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της σεζόν (Μπερκς), ενώ οι Τζαζ απέκτησαν έναν ακόμα σουτέρ με εμπειρία πρωταθλητισμού.

Ο Κόρβερ επιστρέφει έτσι σε γνώριμα λημέρια, αφού φόρεσε την φανέλα της Γιούτα από το 2007 έως το 2010, όντας εκείνη την περίοδο ένα από τα αγαπημένα... παιδιά των φίλων της ομάδας.

Την φετινή σεζόν ο Κόρβερ έχει 6.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 46.3% στα τρίποντα. Ο Μπερκς από την πλευρά του έχει 8.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο.

AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ