NBA

Επίθεση στον ΛεΜπρον Τζέιμς: "Προσπαθεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν"

Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James celebrates after scoring and drawing a foul during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 112-103. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Ρομπ Πάρκερ επιβεβαίωσε τον τίτλο του hater του ΛεΜπρον Τζέιμς, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά του "Βασιλιά" με φόντο το ντοκιμαντέρ που βγαίνει για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς.

Ο Ρομπ Πάρκερ είναι ένας από τους πιο γνωστούς haters του ΛεΜπρον Τζέιμς στις ΗΠΑ, με τον δημοσιογράφο του FOX Sports να έχει εξαπολύσει σε πολλές περιπτώσεις τα βέλη του κατά του "Βασιλιά". Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από ένα τιτίβισμα του πριν από δύο μέρες, όταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς είχε γράψει πως "σκέφτομαι να βγάλω μερικά από τα πιο αξέχαστα παιχνίδια και στιγμές από την καριέρα μου. Ίσως μέσω Instagram LIVE ή απλά να τα γράψω και να τα βγάλω κάποια άλλη στιγμή".

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν άργησε να φέρει την "έκρηξη" του Ρομπ Πάρκερ σε podcast με τον Κρις Μπρουσάρντ, με τον γνωστό δημοσιογράφο να κατηγορεί τον "Βασιλιά" πως επιχειρεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 19 Απριλίου.

"Ο ΛεΜπρον Τζέιμς επιχειρεί να επισκιάσει το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Τζόρνταν. Τι περίεργη στιγμή για να πει κάτι τέτοιο ξαφνικά, όταν μόλις είχαν ανακοινώσει ότι ξεκινάει σε λίγο καιρό η προβολή του ντοκιμαντέρ. Είναι μια κλασική κίνηση του ΛεΜπρον. Πόσο βολικό. Ο Μάικλ Τζόρνταν περιμένει το ντοκιμαντέρ να βγει στη δημοσιότητα και τώρα ο ΛεΜρπον αποφασίζει ότι θέλει να βγάλει τις καλύτερες στιγμές του, σαν έναν τρόπο για να συνεχίσει να παλεύει να τον φτάσει και να πείσει τον κόσμο ότι είναι καλύτερος από εκείνον" είπε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ