ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτέλους νίκη για τους Ρόκετς

Houston Rockets' James Harden (13) drives past Portland Trail Blazers' CJ McCollum (3) during the first half of an NBA basketball game Tuesday, Dec. 11, 2018, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Με τους Χάρντεν και Πολ να τους οδηγούν και τους παγκίτες να δίνουν λύσεις, οι Ρόκετς επιβλήθηκαν με 111-104 των Μπλέιζερς, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από 3 σερί ήττες.

Το... σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται για τους Ρόκετς. Προερχόμενοι από 3 σερί ήττες, ο Τζέιμς Χάρντεν και η παρέα του βρήκαν τον τρόπο να επιβληθούν με 111-104 των Μπλέιζερς και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 12-14, έναντι 15-12 του Πόρτλαντ.

Με τον Έρικ Γκόρντον στην βασική πεντάδα σε μία προσπάθεια να βρεθεί ισορροπία, το Χιούστον είδε ξαφνικά τον πάγκο του να προσφέρει άφθονες λύσεις, σε μία ευχάριστη έκπληξη, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει το παιχνίδι έχοντας συνολικά 7 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 29 πόντους, με τον Γκόρντον να προσθέτει 14 πόντους και τους Τζέραλντ Γκριν και Κλιντ Καπέλα να έχουν από 13 πόντους, ενώ ο Κρις Πολ είχε 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Για τους Μπλέιζερς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 34 πόντους, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 22 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Επιτέλους νίκη για τους Ρόκετς

AP Photo/David J. Phillip

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ