NBA

Επιστροφή στη δράση για τους Μπακς, αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives to the hoop in the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) drives to the hoop in the second quarter of an NBA basketball game against the Boston Celtics, Friday, Dec. 21, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola) AP

Το ΝΒΑ γυρίζει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τη διακοπή για το 2019 NBA All-Star Weekend, με μεγάλο ματς στην Ανατολή ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς. Τρεις οι αμφίβολοι για τις δύο ομάδες.

Έξι ματς έχει το αποψινό πρόγραμμα του ΝΒΑ, που επιστρέφει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη διακοπή για το0 2019 NBA All-Star Weekend της Σάρλοτ. Ένα είναι όμως το ματς που ξεχωρίζει, αυτό των Μπακς με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι, με τον Μάικ Μπούντενχολζερ να αγωνιά για δύο αθλητές του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πονάει στο δεξί γόνατο και ο Νίκολα Μίροτιτς στην δεξιά γάμπα. Οι Μπακς τους έχουν στη λίστα των "probable", που σημαίνει πως ο Greek Freak πιθανότατα θα παίξει όπως και ο νέος συμπαίκτης του που ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης (21/2) ένα video στους λογαριασμούς του στα social media στο οποίο δήλωνε "έτοιμος".

Στο ματς που θα ξεκινήσει στις 03:00 δεν θα αγωνιστεί ο σέντερ των Σέλτικς Άρον Μπέινς, ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Γκόρντον Χέιγουορντ (50-50 η συμμετοχή του) που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα. Οι Μπακς είναι πρώτοι στην Ανατολική Περιφέρεια και σε όλο το ΝΒΑ με ρεκόρ 43-14, ενώ οι Σέλτικς είναι τέταρτοι στην Ανατολή με 37-21.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ