NBA

Επίσημο: Free agent o Κέβιν Ντουράντ

Golden State Warriors' Stephen Curry, left, and Kevin Durant during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards Wednesday, Oct. 24, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) ο Κέβιν Ντουράντ.

Ήταν αναμενόμενο, έγινε και επίσημο. Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) πως ο Κέβιν Ντουράντ πέταξε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και είναι πλέον unrestricted free agent, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να μιλήσει με κάθε ομάδα της Λίγκας χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός.

Το συμβόλαιο του Ντουράντ για τη σεζόν 2019/20 έφτανε τα 31.500.000 δολάρια, με τον Βοϊναρόφσκι να εξηγεί πως ο έμπειρος σμολ φόργουορντ και ο ατζέντης του, Ριτς Κλέιμαν, βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη και εξετάζουν τα δεδομένα για το μέλλον.

Οι Νετς μοιάζουν το φαβορί για την απόκτηση του KD, που είχε τη σεζόν 2018/19 μέσους όρους 26 πόντων από 59% στο δίποντο, 35% στο τρίποντο και 89% στις βολές, μαζί με 6.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.1 μπλοκ ανά 34.6 λεπτά συμμετοχής σε 78 αγώνες. Αν δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων, ο Ντουράντ αναμένεται να χάσει όλη την επόμενη περίοδο εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στον αχίλλειο τένοντα.

Υπενθυμίζουμε πως η Free Agency ανοίγει φέτος στις 18:00 (ώρα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ) της 30ης Ιουνίου και όχι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου όπως παραδοσιακά γινόταν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ