NBA

Επίσημα συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Μπέντερ

Επίσημα συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Μπέντερ
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ντράγκαν Μπέντερ είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από τα "ελάφια".

Η "κλοπή" του Ντράγκαν Μπέντερ μέσα από τα χέρια της ΤΣΣΚΑ έγινε πριν από πέντε ημέρες. Σήμερα ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, καθώς ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του (αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων) και ανακοινώθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς.

" Ο Ντράγκαν είναι ένας ταλαντούχος νεαρός παίκτης και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον προσθέσαμε στην ομάδα μας. Στα 21 του χρόνια ο Ντράγκαν θα συνεχίσει να εξελίσσει το παιχνίδι του δουλεύοντας με τον κόουτς Μπαντ και το εξαιρετικό επιτελείο του", τόνισε στη σχετική ανακοίνωση του Μιλγουόκι ο Τζον Χορστ, general manager των Μπακς.

Ο ύψους 2,16μ. πάουερ φόργουορντ επιλέχθηκε από τους Φοίνιξ Σανς στο Νο. 4 του Draft το 2016, ωστόσο την τριετία που έμεινε στην Αριζόνα, είχε μέτρια πορεία. Τα στατιστικά σε αυτές τις τρεις σεζόν με τους "ήλιους" ήταν 5,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 171 αγώνες.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ