NBA

Επιμένουν στις ΗΠΑ πως ο Λέοναρντ θέλει να παίξει στους Κλίπερς

Επιμένουν στις ΗΠΑ πως ο Λέοναρντ θέλει να παίξει στους Κλίπερς
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ θεωρεί πως είναι θέμα εβδομάδων η αποχώρηση του Καγουάι Λέοναρντ από τους Ράπτορς, ενώ ο Χάουαρντ Μπεκ τονίζει πως ο έμπειρος φόργουορντ θέλει να παίξει στους Κλίπερς.

Η σεζόν του στο Τορόντο, η πρώτη σεζόν του μακριά από το Σαν Αντόνιο, εξελίσσεται φανταστικά. Ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 26.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 34 λεπτά σε 60 αγώνες της κανονικής περιόδου, θέλει να φτάσει μακριά στα playoffs με τους Ράπτορς, ωστόσο σκέφτεται και το μέλλον του καθώς το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει για το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Ένα συμβόλαιο που μάλλον θα βρει αρκετά μακριά από τον κρύο Καναδά...

Σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ, δημοσιογράφο του γνωρίζει καλά το περιβάλλον του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Λέοναρντ θέλει να μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Το συγκεκριμένο σενάριο ακούγεται συνεχώς την τελευταία διετία, όμως ο Γουίντχορστ ήταν κατηγορηματικός στην εκπομπή The Jump του ESPN πως η αποχώρηση του έμπειρου φόργουορντ από το Τορόντο μοιάζει με θέμα εβδομάδων. Βέβαια ο Καγουάι δεν θέλει να παίξει για τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά για τους Κλίπερς σύμφωνα με τον Χάουαρντ Μπεκ της Bleacher Report, σενάριο που επίσης ακούγεται τους τελευταίους μήνες.

Οι Κλίπερς, οι οποίοι προκρίθηκαν στα playoffs σε αντίθεση με τους Λέικερς και αντιμετωπίζουν αυτές τις μέρες τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θα προσπαθήσουν να πάρουν έναν πραγματικά πολύ καλό παίκτη στη διάρκεια της offseason και ο Λέοναρντ έχει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανέβουν ακόμη ένα επίπεδο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ