ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέκταση του Μαϊάμι στον Γουίνσλοου, δεν τα βρήκαν Σέλτικς - Ροζίερ

Επέκταση του Μαϊάμι στον Γουίνσλοου, δεν τα βρήκαν Σέλτικς - Ροζίερ
AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Το Μαϊάμι αποφάσισε να "δέσει" για άλλα τρία χρόνια τον Τζάστις Γουίνσλοου, την ώρα που ο Τέρι Ροζίερ προτιμά να μείνει ελεύθερος για ένα καλύτερο συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019.

Η πορεία του Τζάστις Γουίνσλοου στο ΝΒΑ δεν είναι προς το παρόν αυτή που θα προσδοκούσαν στο Μαϊάμι, την ώρα που τον επέλεγαν στο Νο. 10 του Draft το 2015. Στην Φλόριντα τον πιστεύουν πάντως και το αποδεικνύουν εμπράκτως, καθώς του προσέφεραν νέο συμβόλαιο.

Ο 22χρονος γκαρντ έγινε ο τρίτος παίκτης από το Draft του 2015 που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου (μετά τους Ντέβιν Μπούκερ και Καρλ-Άντονι Τάουνς), αφού συμφώνησε με το Μαϊάμι για άλλα 2+1 χρόνια (με οψιόν της ομάδας για τον τρίτο) και συνολικές απολαβές 39 εκατομμύρια δολάρια. Την προηγούμενη χρονιά ο Γουίνσλοου είχε 7,8 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο στο Μαϊάμι.

Δεν παίρνει νέο συμβόλαιο ο Ροζίερ

Στο μεταξύ, οι Σέλτικς και ο Τέρι Ροζίερ δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Boston Globe ο νεαρός γκαρντ (Νο. 16 του Draft του 2015) προτιμά να γίνει free agent το επόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να διεκδικήσει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από την επόμενη ομάδα του, πολύ καλύτερο από αυτό που θα υπογράψει ο Γουίνσλοου.

* Σε άλλες κινήσεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, οι Ράπτορς υπέγραψαν με two-way συμβόλαιο τον Κρις Μπούτσερ, κάτι που έκαναν και οι Γουόριορς στην περίπτωση του Αλφόνζο ΜακΚίνι. Επίσης, οι "πολεμιστές" πήραν με συμβόλαιο exhibit 10 τους Ντινγκ Γιανιουχάνγκ, Τζαλίλ Κάζινς και άφησαν ελεύθερους τους Ντεγιόντα Ντέιβις, Γουίλ Τσέρι, Ντάνιελ Χάουζ, Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Γιούλις.

Από εκεί και πέρα, ο Σκοτ Ματσάντο υπέγραψε μη εγγυημένο συμβόλαιο στους Λέικερς, οι Μπράντον ΜακΚόι, Ντάριους Μόρις έμειναν ελεύθεροι από τη Νέα Ορλεάνη, οι Σάνον Σκοτ και Ταητζίρ ΜακΚόλ πήγαν στο Μπρούκλιν, ενώ οι Ράπτορς αποδέσμευσαν τους Ντενγκ Αντέλ, Κάιλ Κόλινσγουορθ, Κέι Φέλντερ και Έρικ Μόρλαντ.

Photo credits: AP Photo/Brynn Anderson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ