NBA

Επέκταση 80 εκατομμυρίων για τον Ντομάντας Σαμπόνις

Επέκταση 80 εκατομμυρίων για τον Ντομάντας Σαμπόνις
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Τετραετή επέκταση πήρε από τους Πέισερς ο Ντομάντας Σαμπόνις, που ενάντια στις φήμες των ημερών, θα ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του στην Ιντιανάπολις.

Την ώρα που οι φήμες λένε πως βρίσκεται στο trading block, ο Ντομάντας Σαμπόνις βλέπει το μέλλον του να είναι πλέον εγγυημένο. Οι Πέισερς του έδωσαν τετραετή επέκταση συμβολαίου που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια, με τον Λιθουανό φόργουορντ/σέντερ να μένει στην Ιντιανάπολις για να ξεκινήσει εκεί την τέταρτη σεζόν του στο ΝΒΑ.

Την περίοδο 2018/19 ο Σαμπόνις είχε 14.1 πόντους από 59.2% στο δίποντο και 59.6% στις βολές, μαζί με 9.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ ανά 74 λεπτά συμμετοχής σε 74 αγώνες της κανονικής περιόδου. Στους Πέισερς είχε πάει ως μέρος της ανταλλαγής που είχε στείλει τον Πολ Τζορτζ στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ στη συμφωνία υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να φτάσουν το συνολικό ποσό στα 85 εκατομμύρια.

Τετραετή επέκταση πήρε και ο Ντεζούντε Μάρεϊ των Σαν Αντόνιο Σπερς, αντί 64 εκατομμυρίων δολαρίων, όλα αυτά λίγη ώρα μετά από τα 115 που έδωσαν οι Μπόστον Σέλτικς στον Τζέιλεν Μπράουν .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ