NBA

Έντριαν Βοναρόφσκι: Θα ταξιδέψει και θα δουλέψει από τη Disney World

Έντριαν Βοναρόφσκι: Θα ταξιδέψει και θα δουλέψει από τη Disney World

Η διαθεσιμότητα του Έντριαν Βοναρόφσκι από το ESPN δεν πρόκειται να κρατήσει περισσότερο από δύο εβδομάδες, με τον διάσημο δημοσιογράφο να ταξιδεύει κανονικά για τη Disney World.

Ο Έντριαν Βοναρόφσκι βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της προσοχής στις ΗΠΑ, όχι όμως για καλό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το μέιλ που έστειλε σε γερουσιαστή δημιούργησε πολύ θόρυβο, με το ESPN να αποφασίζει να τον θέσει σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών.

Όπως αναφέρει πάντως η Washington Post, το συγκεκριμένο μέτρο δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ, αφού θα διαρκέσει για μία με δύο εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει πως θα μπορέσει να εργαστεί δίχως πρόβλημα στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ, στο τέλος του μήνα. Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε όσα γίνονται στη Disney World, ο Έντριαν Βοναρόφσκι υπολογιζόταν να ταξιδέψει στο Ορλάντο τις προσεχείς ημέρες -η τιμωρία όμως άλλαξε τα σχέδιά του. Ακόμη κι έτσι όμως, θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη "φούσκα" και να καλύψει όσα θα γίνονται εκεί.

Εξάλλου, επισημαίνεται πως την Παρασκευή 10 Ιουλίου (μετά απ' όσα είχαν γίνει), ο διάσημος δημοσιογράφος προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον γερουσιαστή που εξύβρισε μέσω μέιλ (Τζος Χόλεϊ), δίχως όμως αποτέλεσμα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ