ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένταση στο Ουίζαρντς - Χιτ με πρωταγωνιστή τον Γουόλ

Ένταση στο Ουίζαρντς - Χιτ με πρωταγωνιστή τον Γουόλ

Οι σφυγμοί... ανέβηκαν στην τρίτη περίοδο του αγώνα των Ουίζαρντς με τους Χιτ, με τον Τζον Γουόλ να έρχεται... πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ντέρικ Τζόουνς των Χιτ.

Ο αγώνας των Ουίζαρντς με τους Χιτ ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη, με το Μαϊάμι να κερδίσει στο τέλος με 113-112, σε ένα παιχνίδι με 21 εναλλαγές στο σκορ και 19 ισοπαλίες! Λογικό είναι λοιπόν οι σφυγμοί να είναι ανεβασμένοι, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η κατάσταση να πάει να ξεφύγει.

Αυτή η στιγμή λοιπόν ήρθε στην 3η περίοδο, όταν, σε μία φάση που φαινόταν αδιάφορη, κόντεψαν να έρθουν στα χέρια ο Τζον Γουόλ των Ουίζαρντς με τον Ντέρικ Τζόουνς των Χιτ.

Η αφορμή ήταν μία διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Τζέισον Σμιθ των Ουίζαρντς με τον Χασάν Ουάιτσάιντ των Χιτ, με τους δύο παίκτες να πέφτουν στο παρκέ. Καθώς λοιπόν οι διαιτητές έδωσαν τζάμπολ, οι συμπαίκτες των δύο παικτών έτρεξαν κατευθείαν προς το μέρος τους για να τους βοηθήσουν να σηκωθούν. Το γεγονός όμως ότι μαζεύτηκαν συνολικά 8 παίκτες σε λίγα τετραγωνικά μέτρα είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν τα σπρωξίματα, με τον Γουόλ να τραβάει από το χέρι τον Τζόουνς επειδή ο τελευταίος πήρε κάπως... επιθετικά την μπάλα από τα χέρια του Σμιθ. Μετά από μερικά... γαλλικά πάντως όλα ήταν ξανά μία χαρά.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ