NBA

Ένταση ανάμεσα στον Γουέστμπρουκ και τον αδελφό του Ρόντο εν ώρα αγώνα

Ένταση ανάμεσα στον Γουέστμπρουκ και τον αδελφό του Ρόντο εν ώρα αγώνα
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ένα περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην 4η περίοδο του Game 5 των Ρόκετς με τους Λέικερς, με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να έχει ένταση με τον αδελφό του Ρόντο, με αποτέλεσμα η ασφάλεια του γηπέδου να απομακρύνει εκτός εγκαταστάσεων τον δεύτερο.

Ο Γουίλιαμ Ρόντο, αδελφός του Ραζόν Ρόντο, έγραψε ιστορία: Έγινε ο πρώτος φίλαθλος που κατάφερε να απομακρυνθεί από αγώνα στην "φούσκα" του Ορλάντο, αφού είχε μία ένταση με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στο Game 5 των Λέικερς με τους Ρόκετς ( νίκη των δεύτερων με 119-96).

Το ομολογουμένως περίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην τέταρτη περίοδο. Με το παιχνίδι να έχει ξεφύγει και τα νεύρα των παικτών των Λέικερς να είναι τεντωμένα, ο Γουέστμπρουκ άκουσε κάτι και γύρισε κάποια στιγμή στο σημείο που καθόντουσαν οι συγγενείς των παικτών των Λέικερς - οι μόνοι θεατές που έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στο γήπεδο - και ρώτησε τον αδελφό του Ρόντο: " Σε μένα μιλάς;".

Ο Γουίλιαμ Ρόντο απάντησε θετικά λέγοντάς του πως μιλάει πολύ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς το μέρος του ο Γουέστμπρουκ και να μπουν τη μέση ένας διαιτητής και κάποιοι συμπαίκτες του για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση. Όλο αυτό το σκηνικό ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το γήπεδο ο αδελφός του Ρόντο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΝΒΑ έχει στείλει ξεκάθαρες οδηγίες στους συγγενείς των παικτών όπου τους έχει αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται να επιτίθενται λεκτικά στους αντίπαλους παίκτες, ούτε να μπαίνουν στο γήπεδο, κάτι που δεν τηρήθηκε σε αυτή την περίπτωση.

Δείτε το VIDEO με την ένταση που δημιουργήθηκε:

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ