NBA

Ενοχλημένοι στο ΝΒΑ με τους Λέικερς: "Έπαιζαν παράνομα στην καραντίνα"

Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, stands with forward Anthony Davis during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 21, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 117-105. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James, left, stands with forward Anthony Davis during the second half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Friday, Feb. 21, 2020, in Los Angeles. The Lakers won 117-105. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Όλο και πληθαίνουν οι "φωνές" εναντίον των Λέικερς, οι οποίοι κατηγορούνται πως "έσπαγαν" την καραντίνα και έπαιζαν εσωτερικά διπλά σε έπαυλη του Λος Άντζελες που έχει γήπεδο κανονικών διαστάσεων.

Την ώρα που η κανονικότητα επιστρέφει, με αργούς βέβαια ρυθμούς, στο ΝΒΑ, πληθαίνουν οι φωνές εναντίον των Λέικερς για παράνομους αγώνες στη διάρκεια της καραντίνας όταν οι οδηγίες της Λίγκας για αυτοπεριορισμό ήταν σαφείς.

Παίκτες από διάφορες ομάδες υποστηρίζουν ότι γίνονταν σε καθημερινή βάση εσωτερικά διπλά σε έπαυλη στο Μπελ Ερ, παρά το γεγονός ότι απαγορευόταν η συνάθροιση, ακόμη και η αποστολή εξοπλισμού από τους οργανισμούς προς τους αθλητές τους.

" Υπάρχει αυτή η φήμη πως οι Λέικερς έπαιζαν στο σπίτι κάποιου πλούσιου τύπου. Δεν μιλάει κανείς γι' αυτό, ωστόσο ακούγονται όλο και περισσότερες φήμες. Εσείς περιμένετε να δείτε αγύμναστους αθλητές; Αλήθεια αυτό νομίζετε;" ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Μπιλ Σίμονς.

" Ωραία, έχω ακούσει τα ίδια πράγματα. Προφανώς δεν έχουμε δει κάτι να δημοσιεύεται στα social media, ώστε να υπάρχουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, όμως υπάρχει στο Μπελ Ερ ένας κύριος που έχει γήπεδο στο σπίτι του με παρκέ όμοιο με εκείνου του Staples Center στην αυλή του. Είναι κανονικών διαστάσεων γήπεδο, με αποδυτήρια, με βάρη, με ό,τι χρειάζεται ένας παίκτης. Έχω προπονηθεί εκεί στο παρελθόν. Θεωρώ ότι οι Λέικερς δούλεψαν εκεί" ήταν η τοποθέτηση του Τζέι Τζέι Ρέντικ των Νιου Ορλίανς Πέλικανς.

Στο μεταξύ, ο Πολ Τζορτζ παραδέχθηκε πως ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, ο δισεκατομμυριούχος και πέμπτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, έστειλε στους παίκτες του μπασκέτες και βάρη για να συνεχίσουν να δουλεύουν στα σπίτια τους. " Είναι αλήθεια αυτό για τον Στίβ Μπάλμερ" είπε ο έμπειρος περιφερειακός στον παλαίμαχο Ντάριους Μάιλς, γεγονός που παραβαίνει τους κανόνες της Λίγκας.

Μένει λοιπόν να δούμε σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι κορυφαίοι της Λίγκας, οι οποίοι έχουν μπροστά τους έναν ακόμα μήνα για να προετοιμαστούν πριν γυρίσουν στη δράση για το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα playoffs .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ