NBA

Ενδιαφέρον σε Γκόλντεν Στέιτ και Φιλαντέλφια για Μπόγκουτ

Ενδιαφέρον σε Γκόλντεν Στέιτ και Φιλαντέλφια για Μπόγκουτ
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η καριέρα του Άντριου Μπόγκουτ στο ΝΒΑ μάλλον δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο 34χρονος Αυστραλός σέντερ ενδέχεται να επιστρέψει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στα 34 του χρόνια ο Άντριου Μπόγκουτ ψάχνεται για επιστροφή στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με το Athletic, ο Αυστραλός σέντερ καλοβλέπει το ενδεχόμενο να παίξει πάλι στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα σε μία ομάδα στα playoffs, με τους Γουόριορς και τους 76ερς να είναι μεταξύ των ομάδων που αναμένεται να τον "κυνηγήσουν".

Ο Μπόγκουτ έπαιζε μέχρι πρότινος στους Σίδνεϊ Κινγκς, κατακτώντας μάλιστα και τα βραβεία του MVP και του καλύτερου αμυντικού στο τέλος της κανονικής περιόδου. Στο ΝΒΑ το Νο. 1 του Draft του 2005 έπαιξε για τελευταία φορά την σεζόν 2017/18, στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Συνολικά έχει παίξει 13 χρόνια στο ΝΒΑ, έχοντας 9,8 πόντους, 8,7 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1,6 τάπες κατά μέσο όρο σε 694 αγώνες. Έχει φορέσει συνολικά την φανέλα πέντε ομάδων, των Μπακς (οι οποίοι και τον επέλεξαν στο Νο. 1 του Draft), των Γουόριορς (με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2015), των Μάβερικς, τον Καβαλίερς και των Λέικερς.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ