NBA

Ενα σκριν του Γκασόλ προκάλεσε διάσειση στον Μπέβερλι!

Ενα σκριν του Γκασόλ προκάλεσε διάσειση στον Μπέβερλι!

Ο Μαρκ Γκασόλ έστησε ένα δυνατό σκριν πάνω στον Πάτρικ Μπέβερλι και τον χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο γκαρντ των Κλίπερς να υποστεί διάσειση!

Ο Πάτρικ Μπέβερλι παίζει πάντα στα... κόκκινα, βγάζοντας μονίμως ένταση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αυτός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του ωστόσο - σε συνδυασμό με την σκληράδα του Μαρκ Γκασόλ - έμελλε να του φέρει ως "παράσημο" μία διάσειση στον αγώνα των Ράπτορς με τους Κλίπερς ( νίκη των δεύτερων με 112-92).

Ο δυναμικός γκαρντ κυνηγούσε τον Ο Τζι Ανουνόμπι, όταν ο Μαρκ Γκασόλ έστησε ένα σκριν, σηκώνοντας την τελευταία στιγμή ελαφρά τον αγκώνα του. Αυτή η ενστικτώδης κίνηση του Ισπανού σέντερ ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον αγκώνα του τον Μπέβερλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο γκαρντ των Κλίπερς να αποχωρήσει από το παιχνίδι και την ομάδα του Λ.Α να ανακοινώνει στην συνέχεια ότι υπέστη διάσειση.

Το θέμα βέβαια πλέον με τον Γκασόλ είναι κατά πόσο αυτή την κίνηση με τον αγκώνα την έκανε πράγματι από ένστικτο ή είχε σκοπό να χτυπήσει τον Μπέβερλι.

Δείτε το VIDEO και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ