NBA

Εμπίντ: Χρεώθηκε με φάουλ όταν ο Σμαρτ τον πέταξε στο παρκέ

Εμπίντ: Χρεώθηκε με φάουλ όταν ο Σμαρτ τον πέταξε στο παρκέ

Ο Τζοέλ Εμπίντ χρεώθηκε με τον ορισμό του ανύπαρκτου φάουλ από τους διαιτητές όταν βρέθηκε ο ίδιος στο παρκέ έπειτα από σπρώξιμο του Μάρκους Σμαρτ, πριν αλλάξει η απόφαση έπειτα από challenge των Σίξερς.

Ανά καιρούς έχουμε δει πολλά ανάποδα σφυρίγματα στο ΝΒΑ, πολλά φάουλ που "βαφτίζονται" χωρίς λόγο αμυντικά από επιθετικά και αντιστρόφως. Αυτό που πήγε να γίνει ωστόσο στο Game 2 των Σέλτικς με τους Σέλτικς ( νίκη των δεύτερων με 128-101) σε βάρος του Εμπίντ θα έμενε στην ιστορία!

Το παιχνίδι βρισκόταν μόλις στο 6ο λεπτό, όταν σε μία φάση μακριά από τη μπάλα ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς πήρε φόρα και έπεσε πάνω στον Εμπίντ, πετώντας τον στο παρκέ. Σε μία απόφαση όμως που δεν είχε καμία λογική, ο διαιτητής της βασικής γραμμής χρέωσε με αμυντικό φάουλ τον Εμπίντ, το οποίο θα ήταν το δεύτερό του.

Ο Εμπίντ δεν έκρυψε την απορία του, με τους Σίξερς να ασκούν το δικαίωμά τους να κάνουν challenge την απόφαση (κάτι σαν την αντίστοιχη ένσταση), με τους διαιτητές να εξετάζουν το replay και να αλλάζουν την απόφασή τους σε αμυντικό φάουλ του Σμαρτ. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόντουσαν και πολλά replay για να καταλάβει κάποιος ότι το σφύριγμα ήταν ανάποδο.

Δείτε το VIDEO με την φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ