ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμπίντ - Ντράμοντ: Το τρολάρισμα καλά κρατεί!

Εμπίντ - Ντράμοντ: Το τρολάρισμα καλά κρατεί!
AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Ο Τζοέλ Εμπίντ κυριάρχησε απέναντι στον Αντρε Ντράμοντ και λίγο αργότερα έκανε και αυτό που λατρεύει περισσότερο: τρόλαρε τον αντίπαλό του (VIDEO).

Είναι δύο από τους καλύτερους σέντερ στο σύγχρονο ΝΒΑ. Και έχουν μία από τις πιο ιδιαίτερες "σχέσεις" στο πρωτάθλημα. Όταν ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Άντρε Ντράμοντ διασταυρώθηκαν λοιπόν για δεύτερη φορά φέτος το βράδυ του Σαββάτου στην Φιλαντέλφια , ήταν δεδομένο ότι κάτι θα ειπωθεί μεταξύ τους στα social media. Όπερ και εγένετο.

Λίγη ώρα μετά την εμφατική νίκη των 76ερς και την επιβλητική εμφάνισή του κόντρα στο σέντερ των Πίστονς, ο Εμπίντ έκανε ένα tweet στο οποίο έγραψε: " Έχω στην κατοχή μου μεγάλη ακίνητη περιουσία από το κεφάλι του Άντρε Ντράμοντ και συνεχίζω να χτίζω κι άλλο"! Δεν έμεινε μάλιστα σε αυτό. Λίγο αργότερα έκανε και ένα άλλο tweet, με ένα video του Ντράμοντ να χορεύει στο σπίτι του!

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Καμερουνέζος σέντερ είχε 39 πόντους και 17 ριμπάουντ, επικρατώντας κατά κράτος του Ντράμοντ, που είχε διψήφιο αριθμό πόντων τόσο σε πόντους (8), όσο και ριμπάουντ (9).

Δείτε τα ποσταρίσματα που έκανε ο σέντερ των 76ερς:



Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ