NBA

Εμφύλιος στους Σίξερς και ξέσπασμα Χόρφορντ: "Εχουμε θεματα στα αποδυτήρια"

Εμφύλιος στους Σίξερς και ξέσπασμα Χόρφορντ: "Εχουμε θεματα στα αποδυτήρια"
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Άνοιξαν τα στόματα στη Φιλαδέλφεια, με τον Αλ Χόρφορντ να δηλώνει ότι οι Σίξερς έχουν σοβαρό πρόβημα στα αποδυτήρια και τον Τζοέλ Εμπίντ να παραδέχεται πως δεν είναι φέτος ο εαυτός του!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Σίξερς, που λίγο πριν από τη διακοπή για το 2020 ΝΒΑ All-Star Weekend του Σικάγο κάθονται στην έκτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 31-20 και τρεις σερί ήττες. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια βρίσκεται πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους Μπακς και τους Ράπτορς - Σέλτικς - Χιτ που τους ακολουθούν, βλέπει μπροστά της τους Ιντιάνα Πέισερς, φαίνεται όμως ότι έχει πολύ σοβαρά προβλήματα χημείας να αντιμετωπίσει μετά από το ξέσπασμα του Αλ Χόρφορντ.

Ο πολύπειρος ψηλός υποστήριξε πως " έχουμε σοβαρά θέματα στα αποδυτήρια, αλλα πρέπει να τα κρατήσουμε εντός ομάδας", με αποτέλεσμα να σοκάρει πολύ κόσμο μιας και δεν έχει συνηθίσει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Ο Τζοέλ Εμπίντ, από την πλευρά του, υποστήριξε πως " δεν έχουμε ταυτότητα στην επίθεση και οι αποστάσεις μας είναι κακές. Δεν είμαι ο εαυτός μου γιατί προσπαθώ να προσαρμοστώ", με αποτέλεσμα ο head coach Μπρετ Μπράουν να πιέζεται όσο ποτέ και ο τζένεραλ μάνατζερ Έλτον Μπραντ να καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις μία μέρα πριν εκπνεύσει η Trade Deadline.

Για την ιστορία, ο Αλ Χόρφορντ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας πέρυσι το καλοκαίρι, αξίας 100.000.000 δολαρίων. Σε 46 αγώνες στη φετινή σεζόν έχει 12.3 πόντους από 53% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο και 72% στις βολές, μαζί με 6.7 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 31 λεπτά συμμετοχής.

Οι Σίξερς θα αντιμετωπίσουν αύριο (ξημερώματα Παρασκευής) τους Μπακς στο Μιλγουόκι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ