NBA

Έμεινε στους Χιτ για 17η σεζόν ο Χάσλεμ!

Έμεινε στους Χιτ για 17η σεζόν ο Χάσλεμ!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Χιτ και ετοιμάζεται για την 17η σεζόν του στο ΝΒΑ με την φανέλα του Μαϊάμι.

Δεν είναι ανάγκη να είναι όλοι οι παίκτες-σημαίες οι σταρ της ομάδας. Αυτό το ξέρουν στους Χιτ, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιουντόνις Χάσλεμ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι, ο 39χρονους φόργουορντ/σέντερ ετοιμάζεται για τη 17η σεζόν του στο ΝΒΑ, όλες με την φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, όντας με διαφορά ο εν ενεργεία παίκτης με την μεγαλύτερη παρουσία στην ίδια ομάδα, με τον Στεφ Κάρι να τον ακολουθεί, αφού ετοιμάζεται για την 11η σεζόν του με την φανέλα των Γουόριορς.

Ο Χάσλεμ αγωνίζεται στο Μαϊάμι από την σεζόν 2003/04 και είναι μία από τις πλέον σεβαστές φιγούρες της ομάδας, αφού ήταν μέλος των Χιτ στα 3 πρωταθλήματα της ιστορίας τους (2006, 2012 και 2013), έχοντας σημαντικό ρόλο σε όλα. Είναι ο πρώτος ριμπάουντερ στην ιστορία των Χιτ, ενώ βρίσκεται στο Top-5 σε συμμετοχές, λεπτά, double-double και εύστοχα σουτ.

Την σεζόν 2018/19 ο Χάσλεμ πήρε μέρος σε 10 αγώνες, έχοντας 2.5 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7.4 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ