NBA

Ελεύθερος ο Κόρβερ, καραδοκούν οι Μπακς

Utah Jazz guard Kyle Korver shoots over Portland Trail Blazers forward Maurice Harkless during the second half of an NBA basketball game in Portland, Ore., Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Craig Mitchelldyer)
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Ο Κάιλ Κόρβερ έμεινε ελεύθερος από τους Σανς και βρίσκεται στο.. ραντάρ των Μπακς, οι οποίοι ψάχνουν για έναν ακόμα σουτέρ για να κλείσουν το ρόστερ τους.

Ο Κάιλ Κόρβερ είναι πλέον free agent. Σε μία αναμενόμενη κίνηση, οι Σανς έλυσαν το συμβόλαιο του έμπειρου φόργουορντ (ήταν μερικώς εγγυημένο), δίνοντάς του την δυνατότητα να ψάξει την επόμενη ομάδα του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι οι Μπακς.

Το Μιλγουόκι ψάχνει στην αγορά για ακόμα έναν σουτέρ για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Οι Μπακς έχουν βέβαια 15 παίκτες με συμβόλαιο μετά την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να λύσουν το συμβόλαιο του Τζον Λουρ προκειμένου να προσθέσουν στο δυναμικό τους ακόμα έναν σουτέρ.

Την σεζόν 2018/19 ο Κόρβερ αρχικά αγωνίστηκε στους Καβαλίερς και ακολούθως στους Τζαζ, έχοντας συνολικά 8.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 39.7% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το τέλος της σεζόν οι Τζαζ αποφάσισαν να στείλουν τον Κόρβερ στους Γκρίζλις στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Μάικ Κόνλεϊ. Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο οι Γκρίζλις στον έστειλαν στους Σανς για χάρη του Τζος Τζάκσον, με το Φοίνιξ να τον αφήνει τελικά ελεύθερο.

AP Photo/Craig Mitchelldyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ