NBA

Έλειπε ο Γιάννης, χόρευε το Ορλάντο!

Έλειπε ο Γιάννης, χόρευε το Ορλάντο!
AP PHOTO/AARON GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε ρεπό και το Ορλάντο διέλυσε τους Μπακς στο Μιλγουόκι 103-83, σπάζοντας το σερί των 6 νικών που έτρεχαν τα "ελάφια" (VIDEO)!

Αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρειαστεί πολλά... ρεπό ακόμα, τότε οι Μπακς (41-14) ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή. Η ομάδα του Μάικ Μπούντενχολζερ ήταν αγνώριστη χωρίς τον "Greek Freak" στην πεντάδα της, με αποτέλεσμα το Ορλάντο (24-32) να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, να αποδράσει με ένα άνετο διπλό (103-83) και να σπάσει το σερί των έξι νικών που έτρεχε μέχρι πρότινος το Μιλγουόκι.

Η δύσκολη βραδιά φάνηκε από νωρίς για το Μιλγουόκι, το οποίο έμεινε στους 19 πόντους στην πρώτη περίοδο και δεν έπαψε να βλέπει την πλάτη της Μάτζικ από εκεί και πέρα. Το Ορλάντο ξέφυγε με 10 πόντους διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τη μεγάλωσε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό, μέχρι και το +25. Με ποσοστό ευστοχίας 32,6% και 17,1% στα τρίποντα, η ομάδα του Μάικ Μπούντενχολζερ φυσικά και δεν είχε ποτέ καμία τύχη...

Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε ούτε ο νεοαποκτηθείς Νίκολα Μίροτιτς για το Μιλγουόκι, το οποίο έκανε αρνητικό ρεκόρ για φέτος σε πόντους (83) και εύστοχα τρίποντα (6). Το Ορλάντο, από την άλλη, συνεχίζει να μάχεται για μία θέση στα playoffs της ανατολικής περιφέρειας. Με αυτή τη νίκη έφτασε τις τέσσερις στους τελευταίους πέντε αγώνες και πέραν του ότι απέφυγε το sweep στη σειρά της κανονικής περιόδου από τους Μπακς (1-2), απέχει πλέον 2,5 αγώνες από την 8η θέση της Ανατολής.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Μπούντενχολζερ): Μίντλετον 11 (4/17 σουτ, 12 ριμπάουντ), Λόπεζ 9, Μπρόγκντον 14 (4/18 σουτ), Μπλέντσο 19 (11 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Σνελ 6, Ιλιασόβα 2 (7 ριμπάουντ), Γουντ 2, Γουίλσον 4, Χιλ 6, Ντουβάλ 3, Κόνατον 7, Μπράουν.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ (Κλίφορντ): Γκόρντον 14, Άιζακ 17, Βούτσεβιτς 15 (17 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ογκαστιν 9, Φουρνιέ 7, Μάρτιν, Τζέφερσον, Ιβούντου 3, Μπιρτς 6 (4 τάπες), Μπρίσκο 9 (7 ασίστ), Γκραντ 2, Φρέιζιερ 6, Ρος 15.

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη στις δύο περιφέρειες.

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ