NBA

Έλαμψε με τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Έλαμψε με τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Με τους βασικούς να ξεκουράζονται, ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε τον ρόλο του backup σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς γεμίζοντας τη στατιστική του στην αναμέτρηση με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (VIDEO).

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Άντονι Ντέιβις ξεκουράστηκαν, ο Καιλ Κούζμα κι ο Ντουάιτ Χάουαρντ τους έκαναν παρέα, ο Ραζόν Ρόντο είναι τραυματίας κι ο Έιβερι Μπραντλι δεν εχει ταξιδέψει στο Ορλάντο. Οι Λέικερς παρατάχθηκαν με τα... δεύτερα στη φιλική αναμέτρηση με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (123-116), ακόμη κι έτσι όμως κέρδισαν πράγματα και κυρίως κέρδισαν παίκτες που βρήκαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, μπάλες στην επίθεση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν 2019/20.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει Two-Way συμβόλαιο με την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ. Ο νεαρός σέντερ ήταν το backup του ΤζαΒέιλ ΜακΓκί, έκανε σημαντική δουλειά στην άμυνα, τελείωσε φάσεις με εκρηκτικότητα, γέμισε τη στατιστική του (9 πόντοι από 3/7 δίποντα και 3/8 βολές, 8 ριμπάουντ, ένα μπλοκ και ένα κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχής) και ελπίζει ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες αν και γνωρίζει ότι στο εξής δεν θα είναι εύκολο για τον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει σε επίσημους αγώνες.

Ο Τζέι Αρ Σμίθ ήταν φοβερός με 20 πόντους από 6/7 τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής, ο Άλεξ Καρούζο τον ακολούθησε σε απόδοση με 17 πόντους, πέντε ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία κλεψίματα, ενώ... παραφωνία ήταν ο Ντίον Γουέιτερς που ήταν υπερβολικός σε πάρα πολλές φάσεις και ενδιαφέρθηκε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε για το σκοράρισμά του. Κορυφαίος των ηττημένων Γουίζαρντς ήταν με 19 πόντους ο Ιάπωνας ρούκι φόργουορντ, Ρούι Χατσιμούρα.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 38-35, 69-65, 106-95, 123-116

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ