ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ομάδας ο Τζέι Αρ Σμιθ στους Καβαλίερς, που τον έβγαλαν στο "σφυρί"!

Cleveland Cavaliers' JR Smith in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, April 6, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 132-130. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Οι Καβαλίερς έθεσαν εκτός ομάδας τον Τζέι Αρ Σμιθ λόγω των τελευταίων δηλώσεών του και ψάχνουν ήδη ομάδα για να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή.

Ο Τζέι Αρ Σμιθ πήγε κόντρα στην... Ομερτά του ΝΒΑ που αναφέρει ότι δεν παραδέχεσαι ποτέ ότι η ομάδα σου κάνει... tanking, δηλώνοντας ότι οι Καβαλίερς δεν ενδιαφέρονται για νίκες . Λίγες ώρες αργότερα, ήταν εκτός ομάδας!

Με ανακοίνωσή τους, οι Καβς γνωστοποίησαν ότι έπειτα από συζήτηση με τον Σμιθ τον έθεσαν εκτός ομάδας, με τις δύο πλευρές να ψάχνουν έναν τρόπο για να αποχωρήσει ο έμπειρος γκαρντ με ανταλλαγή! " Ο οργανισμός εύχεται στον Τζέι Αρ και την οικογένειά του τα καλύτερα και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην κοινότητα, στην ομάδα και τον ρόλο του στο πρωτάθλημα του 2016" ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τώρα μένει να φανεί βέβαια πόσο εύκολο θα είναι να βρεθεί μία ομάδα να προσφέρει ικανοποιητικά ανταλλάγματα - ή έστω... κάποια ανταλλάγματα - για τον Σμιθ, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους περίπου 30 εκατ. δολαρίων, με τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του πάντως (για την σεζόν 2019/20) να μην είναι πλήρως εγγυημένος, αφού μία ομάδα μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο μετά το τέλος της σεζόν 2018/19 αρκεί να του καταβάλει 3.9 εκατ. δολάρια.

Την φετινή σεζόν ο Σμιθ είχε με την φανέλα των Καβς 6.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 34.2% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Chris Szagola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ