NBA

Εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το All Star Break ο Κλέι Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον με της φανέλα των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, δήλωσε ότι ο Κλέι Τόμπσον θα μείνει σίγουρα εκτός δράσης μέχρι το All Star Break και κατόπιν θα παρθεί οποιαδήποτε απόφαση.

Οι φίλοι των Γουόριορς ήλπιζαν ότι ο Κλέι Τόμπσον θα επέστρεφε στα παρκέ τον Ιανουάριο, δηλαδή σχεδόν 7 μήνες μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο (ρήξη χιαστού) στον 6ο τελικό του ΝΒΑ κόντρα στους Ράπτορς. Όπως φαίνεται, θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Γουόριορς, Μπομπ Μάιερς, μίλησε στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της Media Day των Γουόριορς, όπου και ξεκαθάρισε ότι ο All Star γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα μέχρι και το All Star Break και κατόπιν θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Τι σημαίνει αυτό; Ιδού:

Το All Star Break είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου. Κοινώς, ο Τόμπσον θα κλείνει τότε 8 μήνες από την στιγμή του τραυματισμού του, με το Γκόλντεν Στέιτ να έχει ως στόχο να μην τον πιέσει καθόλου. Κάτι λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι το καλοκαίρι οι Γουόριορς πρόσφεραν στον Τόμπσον 5ετές συμβόλαιο αξίας 190 εκατ. δολαρίων.

" Τα πάει μία χαρά. Θα έχουμε νέα ενημέρωση κοντά στο All Star Break. Μην το ερμηνεύσετε αυτό ως ότι θα επιστρέψει πριν το All Star Break. Αυτό σημαίνει ότι τότε θα έχουμε νεότερα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάιερς, με τον Τόμπσον να συμπληρώνει: " Θα κάνω ό,τι μου πει η ομάδα. Από την πλευρά μου έχω κάνει αυτό που πρέπει στην αποθεραπεία μου. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βιαστώ να επιστρέψω, ειδικά από την στιγμή που θέλω να παίξω αρκετά χρόνια αφού περάσω τα 30 μου χρόνια.

Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Όσο και να με σκοτώνει να μην είμαι στο παρκέ, η υπομονή είναι αρετή και δεν θα είναι έξυπνο να βιαστώ να επιστρέψω".

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ