NBA

Εξι έως οκτώ εβδομάδες εκτός δράσης ο Αϊζάια Τόμας

Denver Nuggets guard Isaiah Thomas warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Friday, March 22, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Denver Nuggets guard Isaiah Thomas warms up before the start of an NBA basketball game against the New York Knicks, Friday, March 22, 2019, at Madison Square Garden in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Νέος τραυματισμός για τον Αϊζάια Τόμας, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό αντίχειρα και θα μείνει αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινά η σεζόν 2019/20 για τον Αϊζάια Τόμας, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό αντίχειρα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έξι έως οκτώ εβδομάδες. Ο 30χρονος γκαρντ -πήγε στους Γουίζαρντς για να καλύψει την απουσία του Τζον Γουόλ- θα χάσει έτσι τα πρώτα παιχνίδια της περιόδου, μετά από δύο χρονιές με πολλούς τραυματισμούς που τον πήγαν πολύ πίσω μετά από δυόμιση καταπληκτικές σεζόν στους Μπόστον Σέλτικς.

Την περίοδο 2016/17 ο Τόμας είχε 28.9 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής, πριν οι Κέλτες τον στείλουν μέσω ανταλλαγής στο Κλίβελαντ για χάρη του Καϊρί Ίρβινγκ. Έκτοτε ο βραχύσωμος γκαρντ έπαιξε 15 ματς στους Καβαλίερς, 17 στους Λέικερς και 12 στους Νάγγετς, με αποτέλεσμα να χάσει πολλή από τη λάμψη του και να αναζητά πλέον μια κατάσταση που θα του επιτρέψει να παίξει καλό μπάσκετ καθώς βρίσκεται ακόμη σε παραγωγική ηλικία.

Μοναδικός "καθαρός" άσος είναι πλέον ο βετεράνος Ις Σμιθ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ