NBA

Εξαντλημένος ο Μάρεϊ: "Δεν είχα άλλη ενέργεια"

Εξαντλημένος ο Μάρεϊ: "Δεν είχα άλλη ενέργεια"
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ παραδέχθηκε μετά το φινάλε του Game 5 με τους Λέικερς ότι αγωνιζόταν τραυματίας, αλλά και ότι δεν είχε άλλη ενέργεια.

Τραυματίας, κουρασμένος... ξεζουμισμένος. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ ήταν όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μετά την ήττα αποκλεισμό των Νάγκετς από τους Λέικερς στο Game 5 των Τελικών της Δύσης. Και δεν μπορούσε καν να το κρύψει πλέον.

Παίζοντας κουτσαίνοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων σε διάφορα σημεία στο πόδι (γόνατο, γοφό), ο Μάρεϊ έδωσε ό,τι είχε. Μόνο που, όπως παραδέχθηκε, απλώς δεν μπορούσε να δώσει όσα ήθελε.

"Ογδοντακάτι μέρες στην "φούσκα" και πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν είχα άλλη ενέργεια, δεν είχα την ενέργεια που χρειαζόμουν να δώσω στους συμπαίκτες μου" δήλωσε αρχικά ο Μάρεϊ, για να προσθέσει: " Χωρίς εμένα να κινούμαι όπως ήθελα και να σκοράρω όσο έπρεπε... ξέρω ότι μπορώ να είμαι πολύ καλύτερος. Δεν γίνεται απλώς να προσπαθώ να βγάλω τον αγώνα, πρέπει να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο".

Σχετικά με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν, ο Μάρεϊ τόνισε: " Έχω μία μεγάλη μελανιά στο πόδι, που με πονούσε όλο το βράδυ. Άλλαξα παπούτσια, αλλά αυτό δεν βοήθησε. Έχω και ένα πρόβλημα στο γόνατο. Δε μου αρέσει να λέω σε όλους τι είχα. Μου αρέσει να παίζω παρά τα προβλήματα. Πονούσα, αλλά είμαι ΟΚ. Ήμουν έξω και απλώς είχα προβλήματα".

Κλείνοντας, ο Καναδός γκαρντ τόνισε: "Θα μπορούσα να παίξω πολύ καλύτερα. Κάναμε μία σπουδαία πορεία, αλλά δεν θελω να είμαι στην θέση του ηττημένου. Μισώ να χάνω και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία για εμένα".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ