ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκαναν σκόνη τους Λέικερς οι Νάγκετς

Έκαναν σκόνη τους Λέικερς οι Νάγκετς
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Νάγκετς κράτησαν τους Λέικερς στους 35 πόντους στο 2ο ημίχρονο και τους διέλυσαν 117-85, σημειώνοντας την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους επί της ομάδας του Λ.Α. (VIDEO).

Το Ντένβερ ρολάρει. Ξανά. Έπειτα από έξι ήττες σε επτά αγώνες οι Νάγκετς παίζουν πάλι το μπάσκετ που ξέρουν και το απέδειξαν κόντρα στους Λέικερς, τους οποίους κράτησαν στους 35 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκαν για 10η φορά φέτος κάτω από 100 και διέλυσαν την ομάδα του Λος Αντζελες 117-85. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επί των Λέικερς για τους "σβόλους", οι οποίοι έφτασαν παράλληλα τις τέσσερις σερί νίκες.

Οι Πολ Μίλσαπ (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Τζαμάλ Μάρεϊ (20 πόντοι), Μαλίκ Μπίσλι (20 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς του Ντένβερ, το οποίο κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ του Pepsi Center και αυτό φαίνεται και από την στατιστική. Κράτησε τους Λέικερς στο 39,1%, μάζεψε 21 ριμπάουντ παραπάνω (60-39) και άρχισε να ανοίγει διάπλατα την διαφορά στα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν προηγήθηκε με 72-56. Το παιχνίδι δεν άργησε να "λήξει".

Έκαναν σκόνη τους Λέικερς οι Νάγκετς

Σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έμεινε στους 14 πόντους με 5/15 σουτ. Ο Κάιλ Κούζμα (21 πόντοι) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, οι οποίοι έχασαν 30 από τα 35 τρίποντα που επιχείρησαν. Μέχρι πρότινος η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς ήταν με 29 πόντους διαφορά και είχε καταγραφεί το 1993.


Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ