NBA

Έκαναν πλάκα Κλίπερς και Γκρίζλις κόντρα σε Σαρκς και Μακάμπι Χάιφα

Έκαναν πλάκα Κλίπερς και Γκρίζλις κόντρα σε Σαρκς και Μακάμπι Χάιφα
AP Photo/Marco Garcia AP PHOTO/MARCO GARCIA

Κλίπερς και Γκρίζλις έκαναν την... δουλειά τους, νικώντας άνετα τους Σανγκάη Σαρκς και τη Μακάμπι Χάιφα αντίστοιχα, χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα.

Οι Κλίπερς εξακολουθούν να έχουν εκτός δράσης τους Κουάι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Όπως βέβαια είναι σαφές δεν χρειαζόντουσαν κανέναν εκ των δύο για να καταβάλλουν την αντίσταση των Σανγκάη Σαρκς, τους οποίους διέλυσαν με 127-87.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε απλώς για να γίνει, η ομάδα του Λ.Α έβγαλε την... υποχρεώση, πρόσφερε θέαμα και - το κυριότερο - δεν είχε καμία απώλεια.

Ο Μο Χάρκλες με 16 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΤζαΜάικαλ Γκριν να προσθέτει 13 πόντους και τον Μόντρεζλ Χάρελ 12 πόντους.

Για τους Σαρκς, ο Τζέιμς Νάναλι είχε 31 πόντους και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας 29 πόντους και 13 ριμπάουντ.

"ΣΒΗΣΤΗ" ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Οι Γκρίζλις έβγαλαν και αυτοί από την πλευρά τους την δική τους υποχρεώση, διαλύοντας με 123-88 τη Μακάμπι Χάιφα, ξεκινώντας δυναμικά τα φιλικά τους. Το Μέμφις είχε ξεφύγει ήδη με 26-16 στην πρώτη περίοδο και 62-38 στην δεύτερη, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη.

Ο Τζάρεν Τζάκσον με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ ξεχώρισε για το Μέμφις, που παρατάχθηκε χωρίς τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, με τον Γκρέισον Άλεν να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντίλον Μπρουκς 16 πόντους. Το Νο2 του φετινού ΝΒΑ Draft, Τζα Μοράντ, είχε 10 πόντους και 7 ασίστ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Για τη Μακάμπι, ο Τζέιμς Γιανγκ είχε 31 πόντους και ο Νόρις Κόουλ - που έχει υπογράψει συμβόλαιο μικρής διάρκειας για να ενισχύσει τη Μακάμπι στα φιλικά με τις ομάδες του ΝΒΑ - 13 πόντους.

AP Photo/Marco Garcia

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ