ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγραψε ιστορία ο Βινς Κάρτερ: Ξεπέρασε τους 25.000 πόντους στην καριέρα του

Atlanta Hawks forward Vince Carter (15) in the second half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 15, 2018, in Denver. The Nuggets won 138-93. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Βινς Κάρτερ έγινε μέλος ενός πολύ ξεχωριστού κλαμπ στον αγώνα των Χοκς με τους Ράπτορς, αφού έγινε ο 22ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έσπασε το φράγμα των 25.000 πόντων στην καριέρα του!

Ο Βινς Κάρτερ είναι πλέον 41 χρονών και διανύει την 21η σεζόν του στο ΝΒΑ. Δεν είναι ο ιπτάμενος παίκτης που ήταν στα νιάτα του. Εξακολουθεί όμως να είναι ανταγωνιστικός και στον αγώνα των Χοκς με τους Ράπτορς ( νίκη με 124-108 για τους δεύτερους ) πρόσθεσε ακόμα ένα κεφάλαιο στην γεμάτη επιτυχίες ιστορία του: Έγινε ο 22ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που "έσπασε" το φράγμα των 25.000 πόντων!

Προκειμένου να το καταφέρει αυτό ο Κάρτερ σημείωσε 14 πόντους, ενώ χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα - με το παιχνίδι να έχει κριθεί - να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των Χοκς, κάτι που, όπως δήλωσε αστειευόμενος, είχε να γίνει πάρα πολλά χρόνια. Ο στόχος επετεύχθη ωστόσο και όλοι ήταν χαρούμενοι. Ακόμα και οι αντίπαλοι!

" Όλοι στο ΝΒΑ του βγάζουμε το καπέλο, επειδή 25.000 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Είναι σπουδαίος τύπος, συμπαίκτης και άνθρωπος" δήλωσε για τον Κάρτερ ο Κάιλ Λόουρι των Ράπτορς, με τον ίδιο τον Κάρτερ να δηλώνει πως " είναι σπουδαία στιγμή για εμένα. Το να βρίσκομαι στο ΝΒΑ τόσα χρόνια... Ήθελα να πετύχω όσο περισσότερα πράγματα μπορούσα.

Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι μέλος της ελίτ των χιλιάδων παικτών που έχουν παίξει στο ΝΒΑ. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ και θα έκανα ό,τι μπορούσα για να συνεχίσω να το κάνω. Αυτό είναι και το μυστικό μου, ότι θα έκανα δηλαδή ό,τι μπορώ για να μείνω στην λίγκα. Αυτό είναι ένα επίτευγμα που έχουν καταφέρει μόνο 21 άλλοι παίκτες, οπότε είναι σημαντικό για εμένα".

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Κάρτερ από τον αγώνα με τους Ράπτορς:

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ