NBA

Έφυγε από την Κίνα και θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Στάνταμαϊρ!

Έφυγε από την Κίνα και θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Στάνταμαϊρ!
(AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ αποχώρησε από την Κίνα όπου βρισκόταν, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι κάνει ατομικές προπονήσεις με στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ είναι 37 χρονών και έχει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ από το 2016. Παρολα αυτά, φαίνεται ότι δεν τα παρατάει, αφού σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα αποχώρησε από την ομάδα που αγωνιζόταν στην Κίνα και κάνει ατομικές προπονήσεις με στόχο να επιστρέψει στο ΝΒΑ!

Ο Στάνταμαϊρ ξεκίνησε την σεζόν στους Φουγιάνκ Ξούνινγκ, αριθμώντας 19.4 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, αφού θέλησε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, ελπίζοντας στο μεσοδιάστημα να καταφέρει να πείσει κάποια ομάδα του ΝΒΑ να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία.

Ο Στάνταμαϊρ έχει αγωνιστεί 14 σεζόν στο ΝΒΑ (2002-2016), έχοντας αριθμούς καριέρας 18.9 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι από την σεζόν 2012/13 κι έπειτα δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος παίκτης λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών του, με αποτέλεσμα σταδιακά να παραγκωνιστεί και τελικά να περάσει εντελώς στο περιθώριο στο ΝΒΑ.

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ