NBA

Εδωσαν τα χέρια Σακραμέντο Κινγκς και Μπάντι Χιλντ

Εδωσαν τα χέρια Σακραμέντο Κινγκς και Μπάντι Χιλντ
AP Photo/Paul Sancya AP PHOTO/PAUL SANCYA

Από 86 έως 106 εκατομμύρια δολάρια θα εισπράξει ο Μπάντι Χιλντ σε βάθος τετραετίας, μετά τη συμφωνία που έκλεισε με τους Σακραμέντο Κινγκς. Διαβάστε τις λεπτομέρειές της.

Ήθελε να μείνει στο Σακραμέντο, ήθελε όμως να πάρει και ένα καλό συμβόλαιο. Ο Μπάντι Χιλντ πίεσε τους Κινγκς, η αλήθεια είναι πως γκρίνιαξε και λίγο παραπάνω και τελικά είδε τους παράγοντες της ομάδας να του προσφέρουν ένα ποσό που ξεκινά από τα 86 εκατομμύρια δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 106 σε βάθος τετραετίας.

Συγκεκριμένα, οι αποδοχές του Χιλντ θα ξεκινούν από τα 24 εκατομμύρια τη σεζόν 2020/21 και θα παρουσιάζουν μείωση της τάξης του 8%, ενώ στη συμφωνία υπάρχουν bonus 20 εκατομμυρίων δολαρίων που μπορούν να οδηγήσουν στο maximum σε περίπτωση που ο 26χρονος από τις Μπαχάμες γίνει All-Star, είναι στο Top-10 των σουτέρ τριών πόντων σε εύστοχα σουτ και ποσοστό ή αγωνιστεί με τους Βασιλιάδες στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Τη σεζόν 2018/19 ο Χιλντ είχε 20.7 πόντους από 48.7% στο δίποντο, 42.7% στο τρίποντο και 88.6% στις βολές, μαζί με 5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 31.9 λεπτά συμμετοχής σε 82 αγώνες της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ