NBA

Δυο "μνηστήρες" λιγότεροι για τον Κέβιν Ντουράντ

Δυο "μνηστήρες" λιγότεροι για τον Κέβιν Ντουράντ
AP Photo/John Hefti AP PHOTO/JOHN HEFTI

Γουόριορς, Νικς και Νετς αγωνιούν για τον Κέβιν Ντουράντ, όμως ο Ρικ Μπιούκερ της Bleacher Report εξήγησε ότι δύο οργανισμοί της Λίγκας δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον πολύπειρο φόργουορντ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) έκανε το αναμενόμενο. Πέταξε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μαζί 31.500.000 δολάρια , ώστε να βγει το απόγευμα της 30ης Ιουνίου στην αγορά και να βρει μια νέα πολυετή συμφωνία παρά το γεγονός ότι θα χάσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ολόκληρη τη σεζόν 2019/20. Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να πάρει 221 εκατομμύρια δολάρια για πενταετές συμβόλαιο από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ή 164 εκατομμύρια δολάρια σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σύμφωνα όμως με την Bleacher Report οι "μνηστήρες" μειώθηκαν καθώς δύο οργανισμοί έκαναν πίσω φοβούμενοι την ρήξη που υπέστη ο KD στον αχίλλειο τένοντα.

" Ενας παράγοντας της Λίγκας είπε ότι οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν κάποια στιγμή, έκαναν πίσω επειδή είναι πλέον συγκεντρωμένοι στο να χτίσουν πάνω στην επιτυχία που είχαν στα playoffs τη σεζόν που μας πέρασε" αναφέρει ο Ρικ Μπιούκερ, την ώρα που όλα τα προγνωτικά λένε ότι ο Ντουράντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπρούκλιν Νετς. Όπως άλλωστε διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr , ο KD βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη με τον ατζέντη του και εξετάζει τις προοπτικές που γνωρίζει ότι θα πέσουν στο τραπέζι του το απόγευμα της 30ης Ιουνίου, τη στιγμή δηλαδή που θα ανοίξει η Free Agency 2019.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ