ΜΠΑΣΚΕΤ

"Διπλό" στην Ιντιάνα οι Σίξερς

Philadelphia 76ers' Joel Embiid is fouled by Indiana Pacers' Myles Turner during the first half of an NBA basketball game, Wednesday, Nov. 7, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
AP Photo/Darron Cummings AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι Σίξερς κατάφεραν έπειτα από ένα... παραδοσιακό ανατολικό ντέρμπι να κερδίσουν με 100-94 τους Πέισερς στην Ιντιάνα, σημειώνοντας την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους.

Οι Σίξερς χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι τον 6ο εκτός έδρας αγώνα τους για να σημειώσουν την πρώτη νίκη τους μακριά από την Φιλαδέλφεια. Διάλεξαν πάντως την πλέον κατάλληλη στιγμή για να "σπάσουν το ρόδι", επικρατώντας με 100-94 των Πέισερς στην Ιντιάνα. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 7-5.

Το παιχνίδι ήταν ένα... κλασικό ανατολικό ντέρμπι. Ένα ντέρμπι από τα παλιά βασικά, όταν το σκορ ήταν σε πιο χαμηλά επίπεδα από αυτά των +120 πόντων που σημειώνουν φέτος οι ομάδες. Οι Σίξερς αποδείχθηκαν στο τέλος καλύτεροι σε αυτό το παιχνίδι, παίρνοντας μία σημαντική νίκη ψυχολογίας.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντάριο Σάριτς να προσθέτει 20 πόντους και 7 ριμπάουντ και τον Μπεν Σίμονς 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους Πέισερς, ο Βίκτορ Ολαντίπο είχε 36 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα και ο Ντομάντας Σαμπόνις 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

"Διπλό" στην Ιντιάνα οι Σίξερς
"Διπλό" στην Ιντιάνα οι Σίξερς

AP Photo/Darron Cummings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ