ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαστημικός Ντέιβις, σταμάτησε τους Θάντερ!

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis dunks in the first half of an NBA basketball game against the Oklahoma City Thunder in New Orleans, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Gerald Herbert)
AP Photo/Gerald Herbert AP PHOTO/GERALD HERBERT

Με τον Άντονι Ντέιβις να κάνει απίστευτα πράγματα οι Πέλικανς επιβλήθηκαν έπειτα από σπουδαίο παιχνίδι με 118-114 των Θάντερ.

Υπάρχουν βραδιές που ο Άντονι Ντέιβις δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Μία από αυτές τις βραδιές ήρθε κόντρα στους Θάντερ, κόντρα στους οποίους έκανε ό,τι ήθελε, οδηγώντας τους Πέλικανς σε μία σπουδαία νίκη με 118-114.

Ο Ντέιβις βρέθηκε σε τρομερή βραδιά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 44 πόντους με 16/32 σουτ, 11/11 βολές, 18 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 40 λεπτά συμμετοχής, όντας η αρχή, η μέση και το τέλος των Πέλικανς!

Ο Τζούλιους Ραντλ με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο άξιος συμπαραστάτης του Ντέιβις, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να προσθέτει 20 πόντους με 8/21 σουτ και 10 ασίστ.

Για τους Θάντερ - που έχασαν δύο ευκαιρίες στο φινάλε να πάρουν το προβάδισμα με στο σκορ στο 116-114, αλλά πρώτα ο Ράσελ Γουέστμπρουκ και ακολούθως ο Άλεξ Αμπρίνες αστόχησαν σε τρίποντα, κι ενώ ενδιάμεσα ο Ραντλ είχε αστοχήσει σε 2 βολές - ο Πολ Τζορτζ είχε 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Ντένις Σρούντερ να προσθέτει 24 πόντους και τους Γουέστμπρουκ και Στίβεν Άνταμς από 20 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Διαστημικός Ντέιβις, σταμάτησε τους Θάντερ!

AP Photo/Gerald Herbert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ