NBA

Διαψεύδουν οι Νικς ότι δεν "τσέκαραν" το 2013 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαψεύδουν οι Νικς ότι δεν "τσέκαραν" το 2013 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
AP Photo/LM Otero AP PHOTO/LM OTERO

Οι Νικς διέψευσαν τον ισχυρισμό του ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι δεν έκαναν σκάουτινγκ για τον "Greek Freak" πριν από το Draft του 2013.

Το Σάββατο (16/2) θα προβληθεί στο ΤΝΤ το ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ("Finding Giannis") και μία από τις δηλώσεις που έκανε σε αυτό ο Έλληνας ατζέντης του συζητήθηκε αρκετά στην Αμερική. Ο Γιώργος Πάνου υποστήριξε ότι το 2013 όλες οι ομάδες του ΝΒΑ έστειλαν άνθρωπο στην Ελλάδα για να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Draft, με εξαίρεση μία: τους Νιου Γιορκ Νικς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης διέψευσε πάντως αυτόν τον ισχυρισμό μέσω του σάιτ NorthJersey.com, υποστηρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι scouts επισκέφτηκαν πολλές φορές την Αθήνα για να τον δουν να παίζει στον Φιλαθλητικό.

" Όταν ο Τζόναθαν (Γκίβονι) ήρθε και έβγαλε το video για το Draft Express, οι scouts άρχισαν να έρχονται κατά κύματα στην Ελλάδα. Κάθε μέρα βρίσκονταν στις προπονήσεις, στους αγώνες, παράγοντες, τζένεραλ μάνατζερ, ασίσταντ κόουτς, απ' όλες τις ομάδες και τις 29, εκτός από τους Νιου Γιορκ Νικς", λέει στο ντοκιμαντέρ ο Πάνου.

Photo credits: AP Photo/LM Otero

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ