NBA

Διαλυμένοι οι Μπρούκλιν Νετς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς

Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς
Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2020 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Με σύνθεση που θα θυμίζει ομάδα της G-League θα παραταχθούν οι Μπρούκλιν Νετς στο αυριανό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το αυριανό ματς των Μπακς με τους Νετς (4/8 στις 20:30) δεν θα μοιάζει όπως όλα δείχνουν με αγώνα κανονικής περιόδου, αλλά με αγγαρεία για την ομάδα του Μιλγουόκι. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσει εκείνη του Μπρούκλιν που θα θυμίζει... νοσοκομείο, καθώς ο υπηρεσιακός προπονητής Ζακ Βον θα στερηθεί πάρα πολλούς αθλητές του.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο Σπένσερ Ντίνγουιντι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ντι Άντρε Τζόρνταν κι ο Γουίλσον Τσάντλερ δεν βρίσκονται στη "φούσκα", ενώ εκτός αγώνα θα μείνει και οι τρεις καλύτεροι παίκτες του ρόστερ που ταξίδεψε στο Ορλάντο: ο σουτέρ Τζο Χάρις, ο all-around Καρίς ΛεΒέρτ κι ο σέντερ Τζάρετ Άλεν.

Ποιοι θα είναι διαθέσιμοι; Οι Λανς Τόμας, Τάιλερ Τζόνσον, Ρόντιονς Κούρουκς, Κρις Κιόζα, Γκάρετ Τεμπλ, Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό, Τζανάν Μούσα, Ντόντα Χολ, Τζερεμάια Μάρτιν και ίσως και ο βετεράνος Τζαμάλ Κρόφορντ.

Μένει να δούμε αν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες του και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ, όπως για παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έχει παίξει και στους πέντε αγώνες του Ορλάντο, τους τρεις φιλικούς και τους δύο επίσημους.

Είναι, τέλος, πολύ πιθανό Μπακς και Νετς να παλέψουν στον πρώτο γύρο των playoffs. Η ομάδα του Μιλγουόκι θα είναι πρώτη στην Ανατολή, ενώ εκείνη του Μπρούκλιν δεν μπορεί να ανέβει πάνω από έβδομη.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ