ΜΠΑΣΚΕΤ

Διά περιπάτου οι Σίξερς τους Μπουλς

Philadelphia 76ers Joel Embiid, left, of Cameroon, reacts to his dunk as Chicago Bulls Antonio Blakeney, right, looks on during the first half of an NBA basketball game, Thursday, Oct. 18, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Οι Σίξερς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Μπουλς, κερδίζοντάς τους με 127-108, για να πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη.

Η Φιλαδέλφεια χρειάστηκε να κάνει υπομονή δύο ημέρες, αλλά τελικά σημείωσε την πρώτη φετινή της νίκη στο ΝΒΑ . Οι Σίξερς ήταν εμφανώς ανώτεροι κόντρα στους Μπουλς και στηριζόμενοι σε ένα τρομερό τρίτο δωδεκάλεπτο, το επιμέρους σκορ του οποίου ήταν 37-18 υπέρ τους, πήραν μία άνετη νίκη με 127-108.

Το Σικάγο πάλεψε, έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 41-38, αλλά τελικά άντεξε μόνο ένα ημίχρονο. Στην τρίτη περίοδο η Φιλαδέλφεια απλώς... δεν παιζόταν, ξέφυγε με 102-76 και δεν ξανακοίταξε πίσω, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 1-1. Οι Μπουλς έχουν ρεκόρ 0-1, αφού αυτό ήταν το πρώτο φετινό τους παιχνίδι.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, που είχαν 8 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και μοίρασαν 30 ασίστ, με τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον να προσθέτει 20 πόντους και τον Μπεν Σίμονς να κάνει triple-double, έχοντας 13 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Για τους Μπουλς, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 30 πόντους, ο Μπόμπι Πόρτις 20 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Τζαμπάρι Πάρκερ 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Διά περιπάτου οι Σίξερς τους Μπουλς

Διά περιπάτου οι Σίξερς τους Μπουλς

ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ - ΧΙΤ 112-113: Με ήρωα τον Ολίνικ

Σε ένα παιχνίδι με 21 εναλλαγές στο σκορ και 19 ισοπαλίες, οι Χιτ κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη με 113-112 χάρη σε καλάθι του Κέλι Ολίνικ με 2 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το φινάλε του αγώνα! Ήταν ίσως το ιδανικό φινάλε σε ένα ματς-θρίλερ, στο οποίο υπήρχαν και οι σχετικές... εντάσεις, με σημαντικότερη αυτή ανάμεσα στον Τζον Γουόλ των Ουίζαρντς και τον Ντέρικ Τζόουνς των Χιτ στην τρίτη περίοδο όταν άρχισαν να σπρώχνονται και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Τζος Ρίτσαρντσον με 28 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ να προσθέτει 20 πόντους και τον Τζόουνς 17 πόντους. Για τους Ουίζαρντς, ο Γουόλ είχε 26 πόντους και 9 ασίστ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ 20 πόντους και ο Τζεφ Γκριν 17 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Διά περιπάτου οι Σίξερς τους Μπουλς
Διά περιπάτου οι Σίξερς τους Μπουλς

AP Photo/Chris Szagola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ