NBA

Δημοσιογράφος είπε αυτό που δεν τολμάει να πει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δημοσιογράφος είπε αυτό που δεν τολμάει να πει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ εξήγησε γιατί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θύμωσε επειδή έχασε το βραβείο MVP και είπε αυτό που νιώθει, αλλά διστάζει να πει ο Βασιλιάς του ΝΒΑ και των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν MVP της κανονικής περιόδου και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενοχλήθηκε. Όχι τόσο γιατί έχασε το βραβείο, όσο για το γεγονός ότι πήρε μόλις 16 ψήφους σε αντίθεση με τους 85 του Greek Freak. Μίλησε γι' αυτό, είπε τις ενστάσεις του και τώρα, λίγες μέρες μετά, ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γουίντχορστ μίλησε ανοιχτά γι' αυτό που όλοι γνωρίζουν, αλλά διστάζει να παραδεχθεί ο Βασιλιάς των Λος Άντζελες Λέικερς.

" Ο λόγος για τον οποίο πιστεύει ότι είναι ο MVP και όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία 5-6 χρόνια, δεν μπορεί να ειπωθεί από εκείνον, δεν θα ήταν σωστό. Ο λόγος που θα έπρεπε να είναι ο MVP, είναι επειδή λειτουργεί ως προπονητής, ως GM, σε κάποιες στιγμές ως ιδιοκτήτης, εμπνέει, έπεισε τον Άντονι Ντέιβις να πάει στους Λέικερς. Διαπραγματεύθηκε την ανταλλαγή του, είναι αυτός που ενώνει την ομάδα και δίνει τον τόνο. Δεν μπορεί να τα πει όλα αυτά, δεν θέλει να υπονομεύσει κανέναν. Ο Κάρι δεν κάνει τα ίδια, ο Γιάννης δεν κάνει τα ίδια" ήταν το σχόλιο του Γουίντχορστ.

Ακούστε το σχεδικό απόσπασμα:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ