NBA

Δημόσια συγγνώμη των Γουόριορς στον Ουτζίρι

Δημόσια συγγνώμη των Γουόριορς στον Ουτζίρι
AP Photo/Eric Risberg, File AP PHOTO/ERIC RISBERG, FILE

Ο Πρόεδρος των Γουόριορς, Ρικ Βελτς, απολογήθηκε μέσω twitter στον Μασάι Ουτζίρι για την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των Ράπτορς στο φινάλε του Game 6 των περσινών τελικών.

Πριν μερικές ημέρες οι Ράπτορς έδωσαν στην δημοσιότητα το VIDEO που δείχνει έναν αστυνομικό να επιτίθεται στον Μασάι Ουτζίρι στο φινάλε του Game 6 των περσινών τελικών ανάμεσα στους Ράπτορς και τους Γουόριορς. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο VIDEO σόκαραν τους πάντες, με τους Γουόριορς να ζητούν σχεδόν έναν χρόνο αργότερα δημόσια συγγνώμη.

Αυτό έγινε μέσω του Προέδρου της ομάδας, Ρικ Βελτς, ο οποίος με ένα post στο twitter απολογήθηκε για την συμπεριφορά του αστυνομικού, δηλώνοντας ότι ράγισε η καρδιά του όταν το είδε.

Συγκεκριμένα, ο Βελτς έγραψε:

" Στον προσωπικό και επαγγελματικό φίλο Μασάι Ουτζίρι, ράγισε η καρδιά μου βλέποντας το VIDEO με όσα συνέβησαν σε μία στιγμή που θα έπρεπε να είναι η πιο χαρούμενη της επαγγελματικής σου πορείας. Είναι δύσκολο να το παρακολουθώ και να ξέρω τι ακολούθησε.

Αν και δεν είχαμε κανένα λόγο στην πρόσληψη ή την διαχείριση αυτής της εταιρίας στο παλιό μας γήπεδο (σ.σ οι Γουόριορς άλλαξαν έδρα φέτος), έγινε σε παιχνίδι των Γουόριορς και για αυτό τον λόγο απολογούμαι. Φάνηκε ανώτερος και το ξεπέρασες, κάτι που δεν εκπλήσσει ούτε εμένα, ούτε όποιον άλλο σε γνωρίζει. Τώρα... κάντε θόρυβο στην φούσκα!"

AP Photo/Eric Risberg, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ