NBA

"Δένει" τον Βούτσεβιτς με 4ετές συμβόλαιο το Ορλάντο

"Δένει" τον Βούτσεβιτς με 4ετές συμβόλαιο το Ορλάντο
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς σκοπεύει να παραμείνει στο Ορλάντο, το οποίο ετοιμάζεται να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, το Ορλάντο δεν το σκέφτηκε πολύ για το τι θα κάνει. Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, μόλις ανοίξει η Free Agency του ΝΒΑ η Μάτζικ σκοπεύει να προσφέρει στον Μαυροβούνιο σέντερ 100 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Και αυτός σκοπεύει να αποδεχτεί την προσφορά.

Την χρονιά που πέρασε ο Βούτσεβιτς είχε 20,8 πόντους, 12,0 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,1 κόψιμο κατά μέσο όρο, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Ορλάντο μέχρι τα playoffs της ανατολικής περιφέρειας. Ο 29χρονος σέντερ προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων , με τους Λέικερς και τους Κινγκς να είναι δύο από αυτές, ωστόσο όπως όλα δείχνουν και την επόμενη φορά θα παίζει μπάσκετ στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο Βούτσεβιτς επιλέχθηκε στο Νο. 16 του Draft του 2011 από τους 76ερς, αλλά έμεινε μόνο μία χρονιά στην Φιλαντέλφια. Το 2012 μετακόμισε στο Ορλάντο στο πλαίσιο της μεγάλης ανταλλαγής για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, στην οποία ενεπλάκησαν τέσσερις ομάδες και 13 παίκτες και 4 draft picks! Έκτοτε βρίσκεται στην Φλόριντα, όπου έγινε την περασμένη χρονιά για πρώτη φορά All-Star.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ