NBA

Δεν βρίσκει παίκτες για το Space Jam 2 o ΛεΜπρόν Τζέιμς

Δεν βρίσκει παίκτες για το Space Jam 2 o ΛεΜπρόν Τζέιμς
AP Photo/Frank Franklin II AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Με τεράστια δυσκολία προετοιμάζονται για την έναρξη των γυρισμάτων του Space Jam 2 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Warner Bros. καθώς οι σούπερσταρς του ΝΒΑ βγαίνουν ο ένας μετά από τον άλλο από τη συζήτηση.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το 2019 για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έζησε μία από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, δεν προκρίθηκε στα playoffs και τώρα αντιμετωπίζει άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα. Βλέπετε, ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς δεν βρίσκει άτομα για το Space Jam 2 στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει, καθώς ο ένας μετά τον άλλο απορρίπτουν τις προτάσεις του για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter , ο Στεφ Κάρι, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Άντονι Ντέιβις, ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο Καγουάι Λέοναρντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν όλοι βγει εκτός συζήτησης, ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους (σημαντικότερος όλων η προϋπόθεση να συνεργάζεται ένας αθλητής με τη Nike), με αποτέλεσμα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η Warner Bros. να βρίσκονται μπροστά σε μια πολύ αμήχανη κατάσταση δύο μήνες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα πάντα με το Hollywood Reporter, στην ταινία θα παίξουν πολλοί λιγότεροι σούπερσταρς σε σχέση με όσους συμμετείχαν στο Space Jam 1 με τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ο δεύτερος σημαντικότερος χαρακτήρας μετά τον Τζέιμς θα ονομάζεται Ντομ και θα είναι ένας έφηβος μπασκετμπολίστας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ