NBA

Δεν βιάζεται ο Λέοναρντ

Δεν βιάζεται ο Λέοναρντ
(AP PHOTO/BEN MARGOT)

Ο Καγουάι Λέοναρντ εξετάζει όλα τα δεδομένα και φαίνεται πως δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του, η οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχει αρκετός κόσμος -ενδιαφερόμενος και μη- που περιμένει την απόφαση του Καγουάι Λέοναρντ. Πολλοί είναι στο Twitter και αναμένουν τη νέα ομάδα του MVP των τελικών, ωστόσο φαίνεται πως ο Λέοναρντ δεν βιάζεται.

Όπως αναφέρουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ο Λέοναρντ δεν θα πάρει την απόφασή του εντός της ημέρας, αλλά θα χρειαστεί ακόμα χρόνο για να εξετάσει όλα τα δεδομένα και να καταλήξει στο ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

Ο Λέοναρντ στοχεύει σε μαξ συμβόλαιο, με τους Τορόντο Ράπτορς να επιθυμούν την παραμονή τους και τους Λέικερς με τους Κλίπερς να είναι από εκεί και πέρα οι ομάδες που τον διεκδικούν κι έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Όσο για τους Νικς; Αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συνάντηση με τον Λέοναρντ, καθώς δεν θέλουν να χάσουν χρόνο, με αποτέλεσμα να χαθούν ακόμα περισσότεροι παίκτες από την αγορά.

(AP Photo/Ben Margot)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ