ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν φαντάζεσαι σε ποια θέση παίζει ο Πάου Γκασόλ, σύμφωνα με το ESPN

San Antonio Spurs center Pau Gasol (16) reacts during the second half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Saturday, April 22, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP

Ακόμη και οι κορυφαίοι, έχουν τις κακές στιγμές τους. Συνέβη στο ESPN, που έβαλε τον Πάου Γκασόλ σε μια θέση στην οποία δεν έχει περάσει ούτε ένα λεπτό στη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Στα 38 του πλέον, ο Πάου Γκασόλ προετοιμάζεται για την 18η σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ. Μπήκε στη Λίγκα το καλοκαίρι του 2001, συνεχίζει να είναι ένας αξιόπιστος ψηλός και παρά το γεγονός ότι πέρυσι δεν έπιασε τα γνωστά του στάνταρ με τους Σπερς, δείχνει έτοιμος να κάνει φέτος καλύτερη δουλειά. Η ομάδα του Σαν Αντονιο τον έχει ανάγκη καθώς έχασε τον Καγουάι Λέοναρντ, τον Τόνι Πάρκερ και τον Μανού Τζινόμπιλι, ένα είναι όμως σίγουρο. Ο Πάου ΔΕΝ μπορεί να βοηθήσει ως σμολ φόργουορντ!

Βλέπετε, το ESPN τον έχει κατατάξει στα τριάρια της Λίγκας, χωρίς ωστόσο ο Ισπανός ψηλός να έχει παίξει στην καριέρα του σε αυτή τη θέση. Ούτε λεπτό δεν έχει γράψει στους 1196 αγώνες κανονικών περιόδων στο ΝΒΑ, όλα τα λεπτά του (40.641 για την ακρίβεια) τα έχει περάσει στις θέσεις της φροντ λάιν, το 32% ως πάουερ φόργουορντ και το 68% ως σέντερ. Ακόμη και οι κορυφαίοι (όπως το ESPN), έχουν τις κακές στιγμές τους.

Δεν φαντάζεσαι σε ποια θέση παίζει ο Πάου Γκασόλ, σύμφωνα με το ESPN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ