NBA

Δεκατρία χρόνια από τον πιο ξεκαρδιστικό καυγά στην ιστορία του ΝΒΑ

Δεκατρία χρόνια από τον πιο ξεκαρδιστικό καυγά στην ιστορία του ΝΒΑ

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια από τον καυγά του Τιμ Ντάνκαν με τον διαιτητή Τζόι Κρόφορντ και ακόμη και σήμερα το video προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων.

Ήταν 15 Απριλίου του 2007, όταν ο Τιμ Ντάνκαν και ο Τζόι Κρόφορντ πρωταγωνίστησαν σε έναν από τους πιο αστείους καυγάδες που έχει δει το ΝΒΑ. Ο φιλήσυχος ψηλός των Σπερς και ο εκκεντρικός διαιτητής δεν είχαν καλή σχέση, ωστόσο εκείνο το βράδυ στο Ντάλας η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια χωρίς όμως να υπάρξει κάποια άσχημη εικόνα. Μόνο γέλιο σκόρπισαν οι δυο τους και ακόμη και σήμερα ουδείς μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη, αν δηλαδή το γέλιο του Ντάνκαν ήταν όντως η αιτία του θυμού του Κρόφορντ.

Στα τέλη της τρίτης περιόδου ο εκφραστικός διαιτητής χρέωσε με τεχνική ποινή τον ψηλό του Γκρεγκ Πόποβιτς που βρισκόταν στον πάγκο (!) με την αιτιολογία πως εκείνος γελούσε εναντίον του. Λίγες φάσεις αργότερα, ο Ντάνκαν ξέσπασε εκ νέου σε γέλια εξαιτίας μιας απόφασης του Κρόφορντ, ο οποίος τον χρέωσε με δεύτερη τεχνική ποινή και τον έστειλε στα αποδυτήρια. Οι στιγμές που ακολούθησαν, με τον Timmy σαστισμένο και τους συμπαίκτες του να έχουν μείνει άναυδοι, δεν θα "σβήσουν" ποτέ.

Για την ιστορία, οι Μάβερικς νίκησαν με 91-86 χάρη στους 21 πόντους του Ντιρκ Νοβίτσκι και τους επισης 21 του Ντέβιν Χάρις. Ο Τόνι Πάρκερ με 23 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς, ενώ ο Ντάνκαν πρόλαβε να βάλει 16 πόντους και να γεμίσει με επτά ριμπάουντ, έξι ασίστ και δύο μπλοκ τη στατιστική του σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τι είχε συμβεί εκείνο το βράδυ στο Ντάλας:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ