NBA

Δάκρυσε on air ο Τζαμάλ Μάρεϊ: "Αυτοί μου δίνουν δύναμη για να παλεύω"

Denver Nuggets' Jamal Murray (27) becomes emotional during an interview after an NBA basketball first round playoff game against the Utah Jazz Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. The Nuggets won 119-107. (AP Photo/Ashley Landis)
Denver Nuggets' Jamal Murray (27) becomes emotional during an interview after an NBA basketball first round playoff game against the Utah Jazz Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. The Nuggets won 119-107. (AP Photo/Ashley Landis) AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ δάκρυσε την ώρα που έδινε συνέντευξη στο ESPN, αναφερόμενος στον Τζορτζ Φλόιντ και την Μπριάνα Τέιλορ.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ συνεχίζει να κάνει τη μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη, κρατώντας τους Ντένβερ Νάγκετς ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs. Ο 23χρονος γκαρντ σημείωσε 50 πόντους στη νίκη ( 119-107) ισοφάρισης της ομάδας του κι αμέσως μετά έβαλε τα κλάμματα, ενόσω μιλούσε στην τηλεόραση.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, κλήθηκε να σχολιάσει στο TNT όσα έγιναν στο παρκέ, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει για τα παπούτσια του (έχουν πάνω την εικόνα του Τζορτζ Φλόιντ και της Μπριόνα Τέιλορ) και τον ίδιο να... λυγίζει.

" Τα παπούτσια σημαίνουν πολλά. Ήθελα απλά να κερδίσω. Με όλα αυτά που έχουν γίνει, βρήκαμε έναν λόγο για να παλεύουν. Βρήκαμε κάτι ως σύνολο στο ΝΒΑ, ως ενότητα. Χρησιμοποιώ αυτά τα παπούτσια ως μια αφορμή για να συνεχίσω να παλεύω. Μου δίνουν πολλή δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω. Θέλαμε να κερδίσουμε, το δείξαμε στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις ΗΠΑ, αλλά για όλο τον κόσμο. Παρότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν φύγει, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω σε αυτόν τον κόσμο" ανέφερε επί του θέματος ο Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος δεν άντεξε και δάκρυσε on air.

Το έντονο συναισθηματικό φορτίο που κουβαλούσε δεν αποτυπώθηκε μόνο την ώρα των δηλώσεων, αλλά κι εν συνεχεία, στον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

AP Photo/Ashley Landis



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ