NBA

Ατυχία στο Ντάλας, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα ο Πάουελ

Ατυχία στο Ντάλας, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα ο Πάουελ
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Ντουάιτ Πάουελ τραυματίτηκε στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού στον αγώνα των Μάβερικς με τους Κλίπερς και εκφράζονται φόβοι ότι υπέστη ρήξη.

Η απόλυτη ατυχία για τον Ντουάιτ Πάουελ και τους Μάβερικς. Ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα στου δεξιού του ποδιού στον αγώνα του Ντάλας με τους Κλίπερς και πιστεύεται ότι υπέστη ρήξη.

Ο Πάουελ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου του αγώνα, όταν σε μία προσπάθειά του για διείσδυση το πόδι του πρακτικά τον εγκατέλειψε με αποτέλεσμα ο Καναδός να πέσει στο παρκέ, σφαδάζοντας από τον πόντο. Το replay της φάσης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης του τραυματισμού του, αφού έδειχνε την δεξιά του γάμπα να συσπάται την στιγμή του τραυματισμού.

Την φετινή σεζόν ο Πάουελ έχει 9.6 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, όντας το ιδανικό συμπλήρωμα των Λούκα Ντόντιστς και Κρίσταπς Πορζίνγκις, αφού ήταν το... ζευγάρι του πρώτου σε καταστάσεις Πικ εν Ρολ, ανοίγοντας χώρους και για τον δεύτερο.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Πάουελ. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρή εικόνα:

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ